Prijavi se na seminar “ZAPOČNI SVOJ BIZNIS”

Imaš planove za velike biznis uspehe?

Razmišljaš o preduzetništvu?

Treba ti pomoć u razvoju biznis ideja?

Seminar o pružanju pomoći pri razvoju biznis ideja „Započni svoj biznis” je prilika da vaše ideje pretvorite u dobar biznis i naučite kako da kreirate dobru preduzetničku ideju. Seminar ima za cilj da mladim preduzetnicima pruži priliku da razviju ideje, dobiju znanja i savladaju alate za pokretanje sopstvenog biznisa. Kroz seminar, imačete mogućnost da čujete iskustva uspešnih preduzetnika sa Kosova i Metohije, zaposlenih u raznim kompanijama, saznate više o fondacijama i programima, uz pomoć kojih se mogu olakšati zaposlenje i pokretanje sopstvenog biznisa. Ovaj seminar uključuje više segmenta od toga kako doći do ideje, do njenog razvoja i kreiranja biznis modela i biznis plana, do predstavljanja vaših ideje uz pomoć stručnjaka koji žele da podstaknu mlade da razvijaju svoje preduzetničke ideje.

SEMINAR “ZAPOČNI SVOJ BIZNIS” će se realizovati u sledećim etapama:

  • Dan otvorenih vrata IT centra Zubin Potok gde će dvadesetoro mladih, koji imaju ambicije za kreiranje novih privrednih subjekata IT centra Zubin Potok posetiti i obaviti razgovor sa menadžment timom IT centra Zubin Potok.
  • Predavanja uspešnih preduzetnika, kada ćete VI kao učesnici seminara imati priliku da čujete iskustva uspešnih preduzetnika sa Kosova i Metohije i na taj način zakoračite još jedan korak dublje u svet biznisa.
  • Rad na razvoju 4 najbolje preduzetničke ideje koje će se izabrati na osnovu kvaliteta samih ideja i kojima je potrebna podrška radi realizacije i kreiranja preduzeća.
  • Radionica za pisanje Kanvas biznis plana.
  • Radionica za pičovanje odnosno prezentovanje biznis plana i ideje.
  • Dodela sertifikataSeminar će se održati od 2.8.2021. do 29.8.2021. u prostorijama IT Centra u Zubinom Potoku.

Ukupan broj učesnika: 20.
Učešće na seminaru je potpuno besplatno!

Prijave možete izvršiti putem kontakt telefona +381 66 98 32 300

Danijela Utvić

For Danijela, there is nothing she cannot do. Tell her what you want to accomplish and she fulfills it with a smile. The biggest success is that she handles the team of guys she works with very well.